Online Publishing

Poging twee…

In opdracht van het vak Online Publishing moeten we een blog aanmaken. Aangezien we onze blog via wordpress moeten aanmaken, kon ik dus even goed mijn blog verruimen met een tijdelijke extra pagina. Bij deze is die tijdelijke extra pagina een feit. Hoera!

assignment 1 werd ingediend: een eigen wiki-pagina met het bespreken van een website naar keuze. Izelf opteerde voor The New York Times. De opdracht was niet echt mijn ding, desalniettemin heb ik mijn beste beentje voorgezet om het toch wat aanvaardbaar te maken.

assignment 2 was al iets meer mijn ding. Maak je eigen website. Hoera! Hoewel het een pagina was, leek het mij de ideale gelegenheid om eens wat te “foefelen”. Nu is het de bedoeling om ze in de nabije toekomst uit te bereiden tot een eigen professioneel uitziende website. Het voorlopige resultaat vind je op fotomoes voor online publishing.

assignment 3 is een groepswerk.  Samen met Jordi, Patrick en Mathieu proberen we de site voor Gnorgel, een fuif, tot een beetje goed uit te werken. En de site is klaar!  http://www.gnorgel.be Ook de paper en de presentatie staan klaar om respectievelijk ingediend en gepresenteerd te worden.

assignment 4 werd al voor de examens  ingediend. Inderdaad ruim op tijd en een van de eerste keren dat ik iets op tijd indien. Het onderwerp: flickr en het historisch onderzoek. Hopelijk geen dt-fouten en toch een beetje niveau 🙂

Zo is alles klaar voor dit vak. En met deze eerder saaie woorden, sluiten we dan ook deze pagina af!

Dre

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s